930 x122 grota rece

calea depozitelor

SUMĂ URIAŞĂ PENTRU CALEA DEPOZITELOR

Sumă uriaşă pentru Calea Depozitelor. Primăria Piteşti are (de ani de zile!) în plan reabilitarea şi modernizarea străzii Calea Depozitelor, stradă care, într-o vreme, era şosea de centură a municipiului.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Pentru că investiţia este una de anvergură, administraţia locală vrea să obţină de la Guvern banii necesari. Potrivit estimărilor, lucrările de reabilitare ar urma să coste circa 25.000.000 de lei. Strada arată rău, având nevoie de lucrări de asfaltare și modernizare, dar și de o rețea performantă de iluminat public.

Conducerea Primăriei vorbește de mai multă vreme despre modernizarea Căii Depozitelor, fără ca intenția să se fi materializat până acum. Rămâne de văzut cât va mai bate Primăria pasul pe loc până când investiția, de mult timp așteptată, va fi concretizată.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Zona aferentă străzii este preponderent industrială. Pe Calea Depozitelor își au sediul numeroşi agenţi economici importanţi, dar şi multe firme mai mici.

Calea Depozitelor începe aproape de pasajul rutier de la Podul Viilor şi ajunge până la graniţa cu comuna Bascov.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Moraru Ionel spune:

    Dar dacă nu era adevărata centură care iese din A1 și iese la Bascov și o să facă legătura cu cea spre Sibiu, se alegea praful de tot de Calea Depozitelor, părerea mea e că infrastructura a fost calculată prost comparativ cu tonajul rulant!?.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3