pizzeria sapori  930 122

sebastian-vladescu

Nasul lui Boureanu, consultant pentru Rosia Montana

Sebastian Vladescu, cel care a fost in doua randuri ministru al Finantelor in Romania, nu a somat foarte mult dupa ce a ramas fara mandat. Vladescu, nasul de cununie al deputatului de Arges al PDL Cristian Boureanu, s-a angajat in cadrul proiectului Rosia Montana.

Sebastian Vladescu, care a avut doua mandate de ministru al Finantelor, a devenit consultant al companiei Gold Corporation pentru realizarea proiectului Rosia Montana. Proiectul este unul dintre cele mai controversate din Romania, activistii de mediu protestand in repetate randuri cu privire la modalitatile de explorare a zacamintelor de aur de la Rosia Montana pe care vor sa le foloseasca cei de la Gold Corporation.

Clasa politica romaneasca este, de asemenea, impartita. Pe de-o parte, sunt unii care nu dau doi bani pe impactul de mediu, fiind interesati mai mult de banii ce se pot obtine din exploatare, dar si altii care considera ca exploatarea de la Rosia Montana ar reprezenta o crima.

Nu si pentru Vladescu, cel care va avea un salariu destul de mare dar despre care a spus ca este confidential. Vladescu i-a fost nas de cununie lui Boureanu, furandu-i ulterior acestuia sotia…la propriu!

Printre politicienii care se opun proiectului de la Rosia Montana este si fostul deputat de Arges al PSD Daciana Sarbu, cea care acum este europarlamentar.

555×222  MAIA
570×90 MAIA