Kaia 930 x 120

salvare-ambulanta-0012

Unul spitalizat, celalalt indosariat

Ziua de duminică, mai precis noaptea care începuse destul de frumos pentru două grupuri de tineri din Slobozia s-a sfârşit spre dimineaţă destul de rău. Unul dintre ei a ajuns la un spital din capitală (unde a fost operat de urgenţă), iar altuia, în urma declaraţiilor şi a cercetărilor poliţiştilor din Costeşti, i s-a intocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire.

Ca doi cocoşi

Cei doi tineri se aflau sâmbătă seara la discoteca din comuna natală Slobozia, însoţiţi de fete şi alţi băieţi de seama lor. La un moment dat, unuia dintre aceştia (Florin Rădoi, de 24 de ani, din Slobozia) i s-au „aprins călcâiele” după una din fetele din celălalt grup şi chiar i-a adresat câteva cuvinte. Observând acest lucru, Adrian Cojocaru, de 22 de ani i-a spus respetivului să-şi vadă de treabă, lucrurile părând să se termine aşa. După alte câteva zeci de minute, Adrian Cojocaru a plecat cu grupul său cu autoturismul până la staţia peco din Slobozia, acolo unde, nu după mult timp, a ajuns ( tot cu o maşină dar şi cu alţi câţiva tineri) şi Florin Rădoi, acesta din urmă ducându-se foarte hotărât spre tânărul care-i tăiase „avântul” în intenţia a a-i agăţa fata din grup.

Când acesta s-a trezit luat de guler, poate de frică sau pentru a le arăta membrilor grupului său ce tare este, i-a aplicat lui Florin Rădoi un pumn bine ţintit care luat pe nepregatite, a cazut pe spate si s-a lovt puternic cu capul de asfalt.

Cum acesta nu mai mişca, cineva dintre cei prezenţi a sunat la ambulanţa care a transportat mai întâi victima la Spitalul din Costeşti, apoi la cel judeţean. Cum starea lui Florin Rădoi s-a agravat, medicii din cadrul Secţiei Urgenţe a Spitalului Judeţean au decis transportarea acestuia la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, unde de altfel a şi fost operat de urgenţă. Poliţiştii au întocmit pe numele lui Adrian Cojocaru un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de lovire, aşteptând numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le v-a primi victima urmând să facă o altă încadrare.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90