pizzeria sapori  930 122

heroina_injectie

Consumator de heroina, mort la Spitalul Judetean

Cazul este cu atât mai interesant cu cât cei din cadrul B.C.C.O Piteşti, declarau „bătându-se cu cărămida-n ..piept”, cum că ei au totul sub control iar în Piteşti şi chiar în judeţ, nu sunt consumatori de droguri. Traficanţi, nici atât!

Şi totuşi, se mai trezeşte unul care să moară, despre care apoi tot organele declară că-l aveau în evidenţă şi. supraveghere

Vedetă după fuga din spital

Cunoscut de cei de la Antidrog drept consumator de heroină, piteşteanul Daniel Fieraru, de 41 de ani ( zis şi „Teltic”) a fost internat cu circa două săptămâni în urmă la Spitalul de Psihiatrie din Piteşti. La câteva zile după internare „Teltic” a profitat de neatenţia cadrelor medicale şi, escaladând gardul unităţii a plecat ( în pijama) cu un taxi acasă.

S-a îmbăiat, apoi bărbierit şi când încă se îmbrăca s-a pomenit sunându-i la uşă poliţiştii care, fără prea multe discuţii, l-au returnat unităţii medicale de unde fugise. El le-a spus acestora ca o făcuse doare pentru a se îmbăia şi bărbieri, intenţionând ca „după ce-şi dă şi cu gaz pe păr” să revină la salon.

După stagiul de dezintoxicare, „Teltic” s-a întors la domiciliu promiţându-şi să se lase „singur, sigur şi nesilit de nimeni” de consumul de droguri. Câteva zile chiar a reuşit să reziste tentaţiei ( poate şi din lipsa fondurilor) de a mai consuma praful alb. Oricum hotărârea de a nu mai consuma droguri, i s-a fleşcăit după alte câtevazile dar, considerând că etnobotanicele sunt „apă de ploaie” a recurs la serviciile acestora.

Supradoza care i-a grăbit sfârşitul

Tată a doi copii, Daniel Fieraru, se presupune că a consumat această nouă substanţă pentru el într-o cantitate mult prea mare, motiv pentru care făcându-i-se rău zilele trecute, s-a prezentat la Spitalul Judeţean, fiind internat în cadrul Secţiei ATI. După supradoza de etnobotanice consumată „Teltic” a intrat în sevraj şi cum organismul oricum îi era slăbit, duminică noaptea, cu toate eforturile personalului medical al secţiei Reanimare, acesta nu a mai putut fi salvat fiindu-i declarat decesul.

Fiind o moarte suspectă, cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, aceştia aşteptând în acest moment efectuarea autopsiei care va stabili cauza decesului. Oricum, în Piteşti nu sunt consumatoride droguri sau plante etnobotanice, cei care încearcă astfel de „senzaţii tari” probabil că merg prin alte judeţe spre a-şi procura materia primă.

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3