930×122 POSADA 5

mezeluri1

RadicStar si steroizii

In ultima perioada, cetatenii sunt bombardati cu informatii diverse despre ce e bine si ce nu e bines a poarte, sa manance sau sa faca. Unele mesaje sunt de natura sa deruteze oamenii, altele sa ii sperie. In aceasta categorie s-a inscris si un material publicat de Curierul Zilei privind presupusi steroizi pe care i-ar avea anumite produse de la RadicStar.

Concret, pe 29 august a aparut in Curierul Zilei un articol numit «  Argeseni, atentie la ce mancati!”. “RadicStar pune steroizi in alimente”, se spunea in articolul respectiv. Radic Star afirma insa ca nu foloseste asemenea “ingrediente” in fabricarea produselor sale.

“In procesul de fabricatie a produselor din carne nu se folosesc steroizi.  Produsele ce contin steriozi se foloseau numai in hrana animalelor, steroizi care la momentul actual sunt interzisi conform directivelor europene.

In cadrul Programului National Strategic, in unitatile de sacrificare animale, se preleveaza probe prin care se verifica daca fermierii mai folosesc in hrana animalelor produse ce contin steroizi. In niciun caz RadicStar nu foloseste steroizi in produsele sale!”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de firma mentionata mai sus.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90