930X122 MAIA

politia

Urmarire cu focuri de arma aproape esuata

In noaptea de marţi spre miercuri mai mulţi indivizi din Dâmboviţa au fost surprinşi de poliţiştii dâmboviţeni în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic din apropierea localităţii Gura Foii -Dâmboviţa. Hotii au reusit insa sa fuga, indreptandu-se cu masina catre judetul nostru.

Mizând pe sprijinul colegilor argeşeni, poliţiştii dâmboviţeni le-au solicitat ajutorul iar mai multe echipaje din Topoloveni, Leordeni şi Călineşti au aşteptat intrarea infractorilor pe teritoriul judeţului nostru.

La un moment dat autoturismul în care se aflau infractorii a virat stânga intrând pe strada Gării din Toploveni, acolo unde cel aflat la volanul maşinii urmărite a pierdut controlul, astfel ca autoturismul a iesit de pe carosabil.

Infractorii nu au mai pierdut timpul şi, sărind din maşină, s-au dispersat. Din acest moment au intrat în scenă cele trei echipaje de politie ( plus cel din Dâmboviţa). Observând că infractorii le cam scapă din mână, unul dintre politisti a scos pistolul din dotare si a tras un foc de arma. Unul dintre infractori s-a speriat si s-a oprit. Cel identificat a fost Gheorghiţă Preda, de 39 de ani, din localitatea Mătăsaru – Dâmboviţa. Decât nimic, bun şi Gheorghiţă pentru poliţiştii dâmboviţeni care au şi plecat cu individul spre sediul lor pentru a demara cercetările şi întocmi dosarul de cercetare penală.

Eurial 555 x222
eurial 570×90