New Profesional Consult 930 x 122

alimente

Start la impartirea alimentelor de la UE

Primaria Pitesti incepe astazi, 1 septembrie 2011, actiunea de distribuire a alimentelor din fonduri comunitare pentru persoanele defavorizate (pensionari cu sub 400 de lei pe luna, someri, persoane cu handicap grav si accentuat si beneficiari ai venitului minim garantat). Actiunea se desfasoara in acest an in mai putine centre de distributie decat pana acum.

Circa 10.000 de persoane din Pitesti sunt asteptate la cele 3 centre de distribuire situate la Clubul Pensionarilor din Gavana, Clubul Pensionarilor din Trivale si Piata Smardan. Acordarea acestor ajutoare se va face direct pe baza listelor intocmite si preluate de la institutiile responsabile, fara a mai fi necesar depunerea vreunei cereri din partea persoanelor care fac parte din categoriile indreptatite.

Acestea vor prezenta doar actele de identitate. Persoanele care nu se regasesc pe liste, dar indeplinesc conditiile de a primi alimente, trebuie sa se prezinte la centrele de distributie cu actele de identitate si acte doveditoare ale situatiei lor (cum ar fi cuponul de pensie, certificatul de handicap, etc.).

Fiecare beneficiar va primi cate 30 de kilograme de hrana, incepand cu faina si malai si continuand cu biscuiti, paste fainoase, lapte praf si orez.

Activitatea de distribuire a ajutoarelor alimentare in cadrul celor 3 centre se va desfasura dupa urmatorul program: luni – miercuri intre orele 8,30 -16,30; joi: 8,30-18; Vineri: 8,30-14.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3