Kaia 930 x 120

amazon_kindle_2

Amazon Kindle, tableta cu sistem Android

Au existat mai multe zvonuri in legatura cu faptul ca cei de la Amazon ar urma sa lanseze o tableta proprie. Exista insa cineva care sustine ca a vazut tableta si ca aceasta nu este doar o legenda. Este vorba de MG Siegler de la Techcrunch.

Amazon nu a confirmat cele spuse de Siegler insa sustine altceva in acest sens. Compania a afirmat ca va lansa mai intai tableta de 7 inch, urmand ca o tableta de 10 inch sa fie lansata ulterior. Lansarea acesteia din urma depinde insa de succesul pe care il va avea tableta de 7 inch.

Siegler sustine ca Amazon Kindle va fi similar ca aspect cu BlackBerry Playbook.
Noua tableta Amazon Kindle va avea un ecran de 7 inch de tip capacitiv multitouch si va functiona pe o platforma Android. Cei de la Amazon folosesc un sistem Android mai vechi pe care au construit un alt sistem de operare.

Procesorul va fi unul single-core. De asemenea, in ceea ce priveste memoria, se asteapta ca ea sa fie de maximum 6 GB.  Tableta va avea posibilitatea de conectare wireless, va fi dotata cu port micro-USB iar bateria va avea autonomie de pana la 10 ore.

Tableta este asteptata sa apara candva in luna noiembrie iar o versiune de 10 inch a acestei tablete ar putea fi lansata la inceputul anului urmator. In ceea ce priveste pretul Amazon Kindle, acesta va fi in jur de 1200 lei.

555×222 grota rece
eurial 570×90