930×122 POSADA 5

politie

S-a plans ca a violat-o, pentru ca nu a platit-o

Activităţile normale ale poliţiştilor din Ştefăneşti au fost scoase din tipar în noaptea de duminică spre luni, atunci când la sediul acesteia s-a prezentat o tânără care a reclamat un viol.

Victima, Elena Maria Mihalache, de 19 ani ( cunoscută de mulţi localnici sub numele de…scenă „Pisicuţa”, asta pentru că obişnuieşte să practice una dintre cele mai vechi meserii), din Ştefăneşti, le-a declarat oamenilor legii despre faptul că, aflându-se pe stradă, a fost acostată de Florin Mihai Chivu, de 27 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta ar fi dus-o în satul Marcea iar în apropierea unei fântâni, ar fi intretinut relatii sexuale cu ea, dupa care si-a vazut de drum. Se mai vehiculează varianta că între cei doi au fost relaţii intime cu mai mult timp în urmă dar la un moment dat, aceştia s-au despărţit, ea plecând la „muncă” prin Germania, iar el pe undeva pe meleagurile Spaniei.

Cum şi unul şi celălat s-au întors pe plaiurile mioritice, în momentul în care s-au reintâlnit au ieşit…scântei. Se mai vehiculează varianta că la consumarea actului sexual, barbatul i-ar fi promis o suma de bani femeii, insa dezamăgit de prestaţia „Pisicuţei”, tânărul nu i-a achitat contravaloarea serviciilor. Acesta este, de altfel, motivul pentru care victima a depus reclamaţia. Probabil că în urma discuţiilor avute după depunerea plângerii, între cei doi – autor şi victimă- s-a ajuns la un consens motiv pentru care femeia si-a retras plangerea.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3