930×122 CAPRA 5

maidanez

Certificat de urbanism pentru noua biobaza!

Dupa cum se stie, conducerea Primariei Pitesti a achizitionat in vara un teren de circa 12.000 de mp la Smeura pentru construirea aici a unui adapost pentru caini. Primele documente pentru acest proiect au fost deja emise, iar certificatul de urbanism este deja gata.

Adapostul va fi situat chiar in fata celui deja existent si care este administrat de fundatia germana Ute Langenkamp. Ei bine, lucrurile se misca bine acum. Primaria Pitesti a obtinut de la Primaria Mosoaia certificatul de urbanism necesar pentru construirea adapostului!

De asemenea, municipalitatea a obtinut mai multe avize necesare, iar acum asteapta autorizatia de construire. Se estimeaza ca lucrarile ar urma sa inceapa in aceasta toamna si ca la anul vor fi gata. Noua biobaza a municipalitatii va avea o capacitate de aproape 2.000 de locuri pentru maidanezi.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a afirmat ca noua biobaza va putea fi extinsa peste 2.000 de locuri, existand teren in plus disponibil. Locatia de la Smeura a fost aleasa tocmai datorita existentei deja a unei biobaza si a faptului ca este intr-o zona nelocuita.

Investitia se va ridica la peste 1,5 milioane de lei, dar pretul final va fi dat doar de licitatia ce urmeaza sa fie organizata in acest sens. Primaria ar putea intra in parteneriat cu Consiliul Judetean pentru a construi acest nou adapost, pentru caini.

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3