930X122 MAIA

politia

Soferul avea permis, mopedistul ba

Sâmbătă, în jurul orei prânzului, în urma unui accident care a avut loc pe şoseaua ce tranzitează localitatea Bălileşti au fost solicitate atât un echipaj din cadrul poliţiei rutiere, cât şi o ambulanţă care să asigure asistenţă de specialitate victimei.

Aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, George Alin Lazăr, de 29 de ani, din Bălileşti, se deplasa spre Stâlpeni. Ajuns într-o curbă uşoară la stânga, şoferului i-a fost suficient un moment de neatenţie şi, ajungând pe contrasens, nu a mai putut evita intrarea în coliziune cu un moped condus de către Ionuţ Florin Ilinca, de 21 de ani, din Vlădeşti.

Bine cel puţin că acea curbă nu a fost una foarte periculoasă, că cine ştie ce dramă se petrecea acolo. În urma impactului, mopedistul (care s-a constatat că nu purta cască de protecţie, nu poseda permis de conducere şi nici nu avea efectuate cursuri de legislaţie rutieră) a suferit vătămări corporale grave. Pe numele şoferul vinovat de producerea accidentului, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA