Eurial 930 x 122

gunoi.1

Mai sunt doua saptamani pana la „Let`s Do It, Romania!”

Echipa judeteana „Let’s Do It, Romania!” face ultimele pregatiri pentru marea acţiune Ziua de Curăţenie Naţională din 24 septembrie.

Cartarea este pe ultima sută de metri, în acest weekend fiind identificate şi cartate în nordul judeţului 33 de mormane. Acţiunea va continua şi în sudul judeţului cu sprijinul şi implicarea a trei echipaje de la Jandarmeria Argeş. Voluntarii care doresc să meargă la cartare o mai pot face saptămâna aceasta până pe 18 septembrie.

În judeţul Argeş pentru transportarea deşeurilor colectate pe 24 septembrie la Depozitul conform de la Albota şi la valorificatorii de deşeuri reciclabile, şi-au exprimat sprijinul şi implicarea operatorii: ADP Mioveni, EDILUL CGA, Financiar Urban, Gamicom Group, Salubritate 2000, Salubris şi Transarg CAG 98. Însă discuţiile continuă şi cu alţi operatori deoarece mai sunt trasee descoperite.

Din sponsorizări se încearcă achiziţionarea a aproximativ 15 000 de perechi de mănuşi şi 30 000 de saci pentru cei aproximativ 15 000 de voluntari care sunt aşteptaţi la acţiunea din 24 septembrie din judeţ.

Instituţia Prefectului de Argeş, Consiliul Judeţean, Garda de Mediu Argeş, Agenţia Regională pentru Protectia Mediului Piteşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, Administraţia Bazinală Argeş-Vedea şi Direcţia Silvică sunt principalele instituţii partenere care se implică în organizarea proiectului.

Echipa „Let’s Do It, Romania!” pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21, şi o adresa la care pot scrie arges@letsdoitromania.ro.

Kaia 555×222
570×90 MAIA