930×122 CAPRA 5

mircea_andrei

Si presa centrala rade de Mircea Andrei care minte de ingheata apele

Polul de dezvoltare al Pitestiului, planul de dezvoltare urbana al municipiului Curtea de Arges, toate sunt numai cateva dintre proiectele realizate de administratiile locale care au fost muncite de altii dar care, in momentul cand s-a semnat contractul de finantare, au incercat sa fie speculate de Menumorut Mircea Andrei, senatorul de Dambovita care a fost pus sef peste PDL Arges. Acum, Andrei s-a laudat cu un proiect guvernamental, dar realizat de PNL.

In sfarsit si presa centrala a inceput sa il ia in colimator pe senatorul pomanagiu prezent la toate zilele de comuna ca sa il cunoasca lumea, chiar daca e aplaudat doar de cei pe care ii aduce cu microbuzul. Asa se face ca cei de la Realitatea l-au prins cu mata in sac pe cand susţinea că s-a zbătut foarte tare până a reuşit să facă să treacă prin Curtea de Argeş autostrada Piteşti-Sibiu. Numai că ce sa vezi? Proiectul autostrăzii a fost realizat încă de pe vremea guvernării PNL! Rusinica!!!

„Am reuşit să stabilim traseul autostrăzii prin Curtea de Argeş. Nu cred că ştiţi cât efort îţi trebuie ca să faci acest lucru! Nu aveţi idee cât de greu este. Uitaţi, intră de la limita cu Sibiul, se duce în Râmnicu Vâlcea, dar evită oraşul Râmnicu Vâlcea, toată Valea Oltului, intră în judeţul Argeş pe aici, prin Poiana Şuici, până la Curtea de Argeş şi apoi Piteşti”, spune preşedinte PDL Argeş, Mircea Andrei.

Proiectul de autostradă cu care se laudă senatorul Mircea Andrei a fost realizat pe vremea premierului Tăriceanu şi a ministrului Transporturilor Ludovic Orban.

Potrivit site-ului Companiai Naţionale de Drumuri Naţionale din România, studiul de fezabilitate a fost realizat în anul 2008 iar proiectul a fost aprobat printr-o hotărâre de guvern în luna noiembrie a aceluiaşi an. Autostrada a rămas de atunci în acelaşi stadiu, adică doar pe hârtie.

In sfarsit, Andrei a venit si cu o idee proprie. Vrea un aqua- park in Curtea de Arges ca sa aiba unde se balaci turistii. Ei, lasa ca mai stim noi unu care promitea ca o sa ne dam cu iahturile prin barajul de la Prundu, si a patit-o gros… Cel putin Boureanu, desi cam necioplit din fire, nu s-a ingramadit in viata lui sa o darame pe respectabila doamna viceprimar Gagiu ca sa apara in fotografii simuland ca semneaza un proiect. Pentru asta, tot respectul pentru fostul sef al PDL Arges!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA