Eurial 930 x 122

finante_publice_arges

Firme argesene cunoscute, in malaxorul Finantelor

Luna septembrie a anului 2011 se anunta a fi una plina din punct de vedere al licitatiilor pe care Finantele Publice Arges le va organiza pentru a recupera de la agentii economici cu probleme sumele pe care acestia le datoreaza bugetului de stat. Si cum Fiscul nu iarta nimic, nici agentii economici cu oarecare vaza nu scapa de „malaxorul” executarilor silite.

Astfel, in luna septembrie sunt programate licitatii pentru valorificarea mai multor bunuri ale SC PUY TRADING INVEST SRL din Pitesti. Este vorba de un autotractor Renault Premium de 420 dc care este evaluat la 73.384 de lei, de un autotractor MAN evaluat la 63.204 lei si de o semoremorca Ten Cate cisterna evaluata la jumatate de miliard de lei vechi.

In aceeasi situatie, de executare silita, se afla si firma SC HOREKA EXCLUSIV AG SRL, tot din Pitesti, care s-a trezit cu sechestru pe o gramada de utilaje necesare in activitatea de alimentatie publica. Fie ca e vorba de rastel de inox (592 de lei), de fripteuza (2.798 lei), flansa de doar 54 de lei sau mese de lucru, Fiscul nu iarta. In total, suma care se estimeaza ca va fi obtinuta dupa valorificarea produselor respective este de 31.000 de lei.

Datorii are si S.C.CONSUMCOOP din Stâlpeni. In cazul sau, va fi executat sechestrul instituit pe o cladire-spatiu comercial de 100 mp si pe un teren intravilan de 199 mp situate in comuna Mihaesti, satul Vacarea. Pretul de pornire al licitatiei este de 33.730 de lei.

In fine, aceleasi proceduri vor fi aplicate si in cazul SC SIBLANI OIL IMPEX SRL care va fi “usurata” de bunuri in valoare de 61.900 de lei. Este vorba de o gama larga de bunuri, incepând cu frigidere si rotisot electric si pâna la autovehicule.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3