New Profesional Consult 930 x 122

rabla

Noroc cu „Rabla”!

Recent, omul de afaceri pitestean Paul Schiaucu declara ca norul dealerilor de masini in ultimii doi ani s-a numit „Programul Rabla”. O opinie similara o are un alt argesean care activeaza pe piata auto, si anume Gheorghe Dolofan. Averea acestuia este evaluata la peste 180 de milioane de euro.

 

Gheorghe Dolofan este unicul importator al masinilor Peugeot in Romania. „Piata auto a scazut din ce in ce mai mult. Colapsul a inceput in 2008, iar anul acesta este dezastru. Multinationalele ce au mai achizitionat ceva autoturisme. In schimb, oamenii nu mai cumpara masini fiindca, pe de o parte, le e frica de ziua de maine si de ce se intampla in lume, iar pe de alta parte pentru ca bancile nu mai dau credite.

E ca in imobiliare. Daca nu ai o finantare in spate, nu-ti poti permite sa-ti cumperi nici masina si nici casa, indiferent ce salariu ai”, sustine Dolofan.

„Fara „Programul Rabla” ar fi fost jale. In Germania a fost un succes, insa si Angela Mekel are ceva probleme cu acest program. S-au vandut Dacii si masini fabricate in Franta si in Romania, iar companiile Volkswage si Mercedes intentioneaza sa dea statul in judecata pentru ca aproape zece miliarde de euro au fost cheltuite pentru masini mici. Oamenii nu mai cumpara Volkswagen de 25.000 de euro sau Mercedes“, a mai spus Dolofan care are o avere estimata la circa 180 de milioane de euro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3