Eurial 930 x 122

curtea_de_arges

Finantare anulata la Curtea de Arges?

Finantarea pentru infrastructura de la Curtea de Arges ar putea fi retrasa! Anuntul a fost facut de Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia, cu ocazia semnarii unui contract similar la Pitesti. Proiectul de la Curtea de Arges a starnit si un scandal politic, USL acuzand actuala putere ca il blocheaza pentru a-l determina pe primarul Nicolae Diaconu sa treaca la PDL. Liviu Musat, directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia (ADR), a facut vineri, 23 septembrie, la Pitesti un anunt care da fiori autoritatilor din Curtea de Arges. Conform acestui anunt, contractul de finantare pentru reabilitarea infrastructurii din Orasul Basarabilor ar putea fi reziliat!

„Sunt sanse ca acest contract sa fie reziliat. De un an autoritatea contractanta, adica Primaria, nu reuseste sa deblocheze situatia, respectiv sa adjudece acest proiect la licitatie. Au fost cateva licitatii si toate au fost blocate de contestatii. Ceva se intampla, iar riscul cel mai mare este sa se depaseasca perioada de executie iar finantarea sa fie retrasa”, a spus Liviu Musat.

Contracul a fost semnat anul trecut, alaturi de altele similare, prin Programul Operational Regional. Proiectele de la Curtea de Arges sunt incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Curtea de Arges, in valoare totala de 55,65 milioane de lei.

Valoarea proiectului de infrastructura este de circa 37 milioane de lei.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90