930×122 CAPRA 5

politia_farabani

„Sa ne radem” cu…purtatorii de vrajeli ai IPJ-ului

Mai au puţin şi ajung să se calce in picioare de câtă activitate au in folosul comunităţii şi mai ales în colaborarea fructuoasă şi pe…sprânceană aleasă cu presa locală.

Printre câteva subiecte care atrag atenţia cititorilor noştri, băieţii cu…vrăjitu’ mai dau şi subiecte de mare „angajament” şi care nu pot produce decât momente de „răsu’ – plânsu’ „.

I-auzi…ia!

*Cică poliţiştii din Ştefăneşti i-au întocmit unui tânăr din Mioveni, Ionuţ Dobre, de 22 de ani, un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de încredinţare. Adică tânărul i-a încredinţat unui piteştean, Tudor Ioniţă, de 21 de ani, autoturismul spre a-l conduce. Păi care-i problema, putea să-i încredinţeze şi avionul sau chiar submarinul, care-i problema voastră ?!!. Faptul că pitesteanul, tras pe dreapta, era sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul consemnând rezultatul de 0,28 la mie alcool în aerul expirat, nu putea decât să ducă la sancţionarea lui şi ridicarea în vederea suspendării a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Şi atunci, de ce l-ati amendat pe tanarul din Mioveni?

*Şi, mai există o problemă în privinţa activităţii celor din cadrul „biroului de vrăjeli” de la poliţie. Păi dacă vedeţi în ziare că sunt publicate materiale despre nu ştiu care spânzurat ( eveniment care a avut loc miercuri dimineaţa), la ce vă mai treziţi şi voi cu acest eveniment în bulentinul de presă din data de joi? O fi la fel de profesionist ca in anumite cazuri in care aduceţi spre cunoştinţa cititorilor despre o persoană care a dispărut, făcând apel la cei care zăresc persoana să sune la cel mai apropiat post de poliţie, dar nu vă „strofocaţi” să faceţi rost si de o fotografie a dispărutului pe care să o daţi publicităţii. Păi după ce să-l recunoască lumea, cumva după numărul telefonului mobil aflat în dotarea celor cu…tromboanele la poliţie?

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3