930×122 CAPRA 5

ridicat

(Re)Incepe operaţiunea de ridicare a masinilor in Pitesti

Credeaţi cumva că a fost o glumă când în urmă cu câteva zile vă anunţam că începe ridicarea maşinilor staţionate, oprite sau parcate neregulamentar prin Piteşti?

Ei bine, nu este o glumă iar începând de luni, 26 septembrie, dacă nu aveţi grijă unde şi cum vă parcaţi autoturismul, o să simţiţi o mare uşurare la …buzunare.

Pentru că, în cazul în care poliţiştii locali vor constata că maşina dumneavoastră a fost parcată neregulamentar, pe lângă procesul – verbal de sancţiune ( 3 puncte penalizare şi alte 4 de amendă – 1 punct amendă fiind de 67 de lei -), mai trebuie să achitaţi şi o taxă de eliberare a autoturismului ( care este de 300 lei) dar şi câte 150 lei / pentru fiecare zi de întârziere şi neluare a maşinii.

Există totuşi şi câteva portiţe de scăpare atunci când nu aţi parcat tocmai regulamentar. Trebuie să fiţi ori foarte aproape de locul cu pricina sau să fiţi pe…fază în momentul operaţiunii. Scăpaţi doar cu una dintre amenzi, în situaţia în care autoturismul a fost ridicat de pe sol, dar nu a apucat încă să fie aşezat pe platformă. Mai scăpaţi şi în situaţia în care în maşina oprită sau parcată neregulamentar se află în momentul constatării, o persoană sau chiar un animal de companie. Dar, acest lucru nu este totul iar în curând vom publica mai multe despre una dintre instituţiile de stat, care are calitatea de a aplica sancţiuni celor care încalcă regulile de circulaţie şi se lăfăie în mai multe parcări. Dar, mai multe despre toate acestea, ilustrate şi cu fotografii pe măsură, în numerele viitoare.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3