930×122 CAPRA 5

lets-do-it-romania-logo

Aproape 19.000 de saci de gunoi stransi intr-o zi

Actiunea „Let’s Do It Romania” s-a incheiat cu bine si in judetul Arges, consemnandu-se un numar mai mare de voluntari care au participat la ecologizarea mai multor zone din judet. 12.300 de voluntari care au participat la Let`s Do It, Romania! sambata, 24 septembrie, au strans peste 18.500 de saci cu deseuri. In jur de 8.500 de saci au fost cu deseuri reciclabile.

Peste jumatate din numarul de voluntari argeseni au fost elevi si tineri. In Pitesti au curatat zonele verzi din oras peste 1.080 de voluntari, dintre care 900 au fost elevi. Iar 320 de elevi de la principalele licee din Pitesti, Campulung si Curtea de Arges au plecat in judet sa stranga deseuri pe Valea Valsanului, pe malul Lacului de acumulare Rausor, la cabana Voina, la Vidraru, in comunele Vulturesti, Cateasca si Buzoiesti.

Alte localitati cu o mobilizare generala, un numar mare de voluntari si colectare pe masura au fost Barla,  Bascov,  Tigveni,  Mosoaia,  Rucar, Ștefanesti,  Negrasi,  Curtea de Arges, Mioveni si Campulung Muscel.

« Le multumim tuturor voluntarilor care au participat la organizare si la curatenie pe 24 septembrie si speram ca prin exemplul dat de implicarea lor numerosi argeseni vor deveni constienti de importanta unui mediu inconjurator curat, importanta colectarii selective si a depozitarii deseurilor doar in spatiile special amenajate – cosuri de gunoi, pubele si platforme amenajate. Nu pe marginea apelor, in padure, in poieni sau in oricare alt loc natural !! In zilele urmatoare deseurile nereciclabile colectate vor fi transportate la depozitul conform de la Albota de operatorii parteneri”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA