New Profesional Consult 930 x 122

taxeprimarie06

Program special de incasari

Pitestenii trebuie sa se grabeasca sa isi achite darile catre bugetul local, in caz contrar urmand sa fie percepute majorari de intarziere. Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa isi achite la timp darile, Primaria Pitesti a instituit un program special de incasare a taxelor si impozitelor.

30 septembrie este data limita pana la care pitestenii isi pot achita impozitele si taxele locale pentru anul in curs fara majorari si penalitati de intarziere. In acest sens, Primaria Pitesti a decis sa instituie inca de pe acum un program special de incasari.

Astfel, la toate centrele de incasare ale Primariei (cel de la Primarie, cel de la Casa Cartii, de la Gara, din Trivale-strada Bradului-,  de la piata Gavana si de la Tribunal) programul va fi urmatorul: miercuri, 28 septembrie – 8-18,30; joi, 29 septembrie – 8,18,30; vineri, 30 septembrie – 8-18.

Pana acum, mai bine de 70% dintre pitesteni si-au platit taxele si impozitele deja. Cei mai multi le-au achitat pana la primul termen de plata, 15 martie, perioada pana la care s-au acordat si facilitati (de exemplu, o reducere de 10% a darilor daca erau achitate integral, pana la sfarsitul anului).

Pentru a se evita aglomeratia, pitestenii au la dispozitie si mijloacele electronice de plata. Este vorba de plata cu cardul (prin POS) si plata prin Internet.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3