930×122 POSADA 5

handicap

Masinile de pe locurile persoanelor cu handicap vor fi ridicate

Soferii care isi lasa masinile pe locurile persoanelor cu handicap din parcari risca sa se aleaga cu autovehiculele ridicate de CNCD. Consiliul Local Pitesti a elaborat in acest sens o hotarare care a fost si adoptata si care prevede ca si masinile parcate pe locurile persoanelor cu handicap se ridica.

 

Luni, 26 septembrie 2011, la Pitesti a fost reluata actiunea de ridicare a masinilor stationate neregulamentar. Adrian Popescu, presedinte executiv al Asociatiei de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic Romania, ne-a sesizat faptul ca nu doar masinile lasate aiurea pe carosabil sau in zone interzise ori chiar pe trotuare se ridica, ci si cele parcate pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

„In urma interventiilor noastre, regulamentul aprobat de Consiliul Local Pitesti a fost completat si cu situatii parcarilor mijloacelor de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate si semnalizate prin semn international pentru persoanele cu handicap.

In situatia de mai sus, se prevede o amenda de la 200 de lei la 1.000 de lei si ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

Sunt peste 60 de locuri de parcare amenajate in municipiu la domiciliul persoanelor cu handicap grav”, a spus Adrian Popescu.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90