New Profesional Consult 930 x 122

maidanez

Pitestenii spun lucrurilor pe nume in privinta maidanzeilor

Sesizarile cetatenilor cu privire la maidanezii din Pitesti sunt tot mai multe, iar in acest sens autoritatile se grabesc sa inceapa procedurile pentru construirea unui nou adapost la Smeura. Unii cetateni sustin ca autoritatile ar trebui sa ia taurul de coarne, dar problema este ca legislatia este ambigua iar „iubitorii de animale” sunt gata mereu de proteste care sensibilizeaza Europa Occidentala care, insa, nu se confrunta cu aceasta problema. Sunt si cetateni care spun insa lucrurilor pe nume.

„In Romania, viata unui om este mai putin importanta ca viata unui patruped. Si acest paradox este posibil din cauza ca noi, cu mana noastra, am trimis in Parlament numai non-valori care au dat legi pentru maidanezi si pedepse pentru oameni.

Ati vazut cata agitatie fac toate ONG-urile pe la dezbaterile televizate, prin presa, ce ii infiereaza pe bietii oameni care doar s-au aparat, ce pedepse cer, nu mai este mult pana o sa ceara pedeapsa cu moartea pentru un caine omorat!

Cand au murit oameni mutilati de caini, nu au mai fost dezbateri, nu s-a mai suparat nimeni, niciun ONG nu a raspuns de curmarea vietii acelor nefericiti. Primarul nu se poate zbate sa stranga cainii, cu o legislatie total anapoda data de „alesii” nostri”, se arata intr-un raspuns al unor pitesteni la adresa celor care apara maidanezii, dar si a celor care acuza autoritatile ca nu se implica.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90