Eurial 930 x 122

pesti_centru04

Dupa pesti, si broaste testoase in centru!

„Raul” din zona centrala a Pitestiului a fost populat cu noi vietati, asa ca pestii din rasa carasul auriu care au fost adusi aici in vara nu mai sunt singuri. Ei au asigurata compania zilnica de cateva animalute cunoscute pentru durata mare de viata si incetineala cu care se deplaseaza. 10 astfel de exemplare au ajuns deja in „raul” artificial care a fost creat in zona centrala odata cu modernizarea acesteia, etapa a II-a. Pitestenii abia au apucat sa se obisnuiasca in zona centrala cu pestii care au fost adusi de autoritatile locale sa populeze „râul artificial” care strabate aceasta arie, caci iata ca municipalitatea le mai face o surpriza. In acelasi „râu” au fost aduse si broaste testoase!

Pentru inceput este vorba de 10 astfel de vietati. Ele nu au fost achizitionate si nici inchiriate, precum pestii, ci au fost aduse din Expo Parc. La iarna ele vor fi mutate din nou in habitatul de unde au fost aduse.

Ele au fost aduse in zona dintre biserica Sfantul Gheorghe si magazinul Trivale, acolo unde sunt si carasii aurii care au facut senzatie in timpul verii…

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3