930 x122 grota rece

steve-jobs-3g-iphone

A murit Steve Jobs

Steve Jobs, geniul din spatele Apple, a murit la varsta de 56 de ani la scurt timp dupa ce a fost lansat iPhone5. A fost prima lansare de produs la care el nu a participat, fiind inlocuit de cel care i-a luat locul si la conducerea companiei, Tim Cook. Jobs suferea de o boala incurabila, motiv pentru care s-a si retras recent din activitate.

„Suntem profund indurerati sa anuntam ca Steve Jobs a murit”, se arata intr-un comunicat de presa al Apple. „Mintea stralucita a lui Steve, pasiunea si energia sa au fost sursa unor inovatii continue menite sa ne imbunatateasca vietile tuturor. Lumea este mai buna datorita lui Steve Jobs. Inimile noastre vor fi mereu atinse de darurile sale nemaipomenite”, se mai arata in comunicat.

Apple si-a pierdut, astfel, vizionarul. Jobs a fost cofondator al Apple Computer in 1976 si, impreuna cu prietenul sau din copilarie, Steve Wozniak, a adus pe piata ceea ce a fost considerat a fi primul PC, Apple II.

In 2004, el a batut in retragere din cauza unui cancer pancreatic atipic, iar in 2009 a fost nevoit sa suporte un transplant de ficat. Dupa cativa ani in care a luptat pentru sanatatea sa, Jobs a anuntat, pe 24 august 2011, ca a parasit functia de director exzecutiv al Apple.

Lui i se datoreaza inventii extraordinare precum iPhone sau iPad care au facut furori in lume si care au transformat Apple in cea mai valoroasa companie de pe Glob.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90