pizzeria sapori  930 122

Studenti_in_amfiteatru

ASUP acuza PDL ca a politizat total CCS Pitesti

Asociaţia Studenţilor Universităţii din Piteşti „Carol I” îşi exprimă nemulţumirea faţă de activităţile desfăşurate de directorul Casei de Cultură a Studentului Piteşti, Robert Ion (PDL), pe care îl acuză că a politizat în repetate rânduri instituţia, transformând proiectele studenţeşti în interes de partid.


Preşedintele ASUP, Dan Cherbel, a prezentat ca exemplu evenimentul dedicat începerii anului universitar, la care au participat doar reprezentanţii şi simpatizanţii PDL. ” Robert Ion nu mai dă posibilitatea altor organizaţii studenţeşti să-şi desfăşoare acţiunile sau proiectele în incinta CCS Piteşti, ASUP Piteşti fiindu-i interzis să-şi mai desfăşoare proiectele în această incinta care până nu de mult era casa studenţilor şi loc de socializare si cultură.

Astfel facem apel către toţi studenţii din Piteşti interesaţi de depolitizarea acestei insituţii să organizăm împreună o mişcare studenţească prin care să aratăm celor ce conduc Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti că vrem să redevina o casă de cultură dedicată nouă, tinerilor”, a transmis Cherbel.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3