NOR CURIER 930X122

casa regală

ARGEȘ: VA FI ÎNDEPLINITĂ CEA MAI MARE DORINȚĂ A REGELUI MIHAI

Eveniment istoric în Curtea de Argeș. Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei a transmis astăzi următorul comunicat cu privire la reînhumarea Reginei-mamă Elena a României, reînhumare care era cea mai mare dorință a Regelui Mihai I.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

„Şeful Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei are onoarea de a anunţa decizia Majestăţii Sale Margareta de a repatria osemintele Reginei-mamă Elena a României (n.r. – repatriere din Elveția). Regina Elena va odihni în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş, alături de fiul ei, Regele Mihai I.

Sicriul va ajunge la Aeroportul Internaţional Otopeni vineri, 18 octombrie 2019.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Ceremonia funerară va avea loc în Catedrală istorică Episcopală şi Regală sâmbătă, 19 octombrie 2019. Reînhumarea va avea loc în Pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale.

Biroul de Presă va face public programul ceremoniilor funerare în ziua de 11 octombrie 2019”, informează Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei. (Sublinierea aparține redacției)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90