930X122 MAIA

pitesti

Proiecte…la cheie

Autoritatile locale din Pitesti continua intr-un ritm sustinut elaborarea proiectelor cu finantare europeana. Ultimul proiect de acest gen, elaborat in cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU), este cel legat de crearea unui centru multifunctional la cinema Bucuresti.

Administratia locala doreste ca aici sa amenajeze atat un nou sediu pentru Filarmonica municipiului, cat si sali de concerte si repetitii. In plus, proiectul prevede si amenajarea unui cinematograf 3D. Proiectul este gata si urmeaza sa fie lansata si procedura de licitatie.

Un alt proiect care va fi demarat in curand este cel de extindere a retelelor de apa si canalizare in zona metropolitana Pitesti. Proiectul, elaborat de SC Apa Canal 2000 SA si in baza caruia a fost creata Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA), are o valoare de 100 de milioane de euro.

In acelasi registru se inscrie si un alt proiect al municipalitatii, respectiv cel de introducere a retelelor de utilitati in zona Calea Campulung, una dintre cele mai „tinere” din punct de vedere rezidential din municipiul resedinta de judet.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90