Eurial 930 x 122

steve-jobs-3g-iphone

„Steve Jobs”. Cartea se lanseaza pe 24 octombrie

Walter Isaacson, biograful lui Steve Jobs, a anuntat ca luni, 24 octombrie, va fi pusa in vanzare biografia parintelui Apple. Unele copii au fost insa transmise catre New York Times, Associated Press SI Huffington Post, asa ca au aparut deja informatii cu privire la viata si planurile lui Jobs.
Cartea se numeste pur si simplu „Steve Jobs”.

Conform biografului sau, Steve Jobs a spus: “Vreau sa distrug Android, pentru ca este un produs furat. Imi pus la bataie intreaga avere in acest sens. Decalnsez chiar si un razboi termonuclear in acest sens”, a spus Jobs, declaratia sa fiind deja cunoscuta in acest sens. Vendeta lui Jobs este in plina desfasurare, a se vedea bataliile juridice dintre Apple si Samsung.

Jobs a afirmat la un moment dat ca stie ca va muri de tanar, de aceea muncea mult pentru a realiza proiecte cat mai interesante si pentru a intra in istorie. In ceea ce priveste tratamentul pentru cancerul de care suferea, Jobs s-a implicat activ si a facut cercetari pe cont propriu. El a analizat si a decis in privinta tratamentului pe care l-a urmat.

Jobs a devenit unul din cei doar 20 de oameni din lume care a luat parte la programul de secventionare atat al propriului ADN, cat si al cancerului de care suferea. Un proiect care a costat 100.000 de dolari in acea vreme. Jobs i-a spus biografului sau ca fie va fi unul dintre primii care va invinge un astfel de cancer, fie se va numara printre ultimii care vor muri de el…

In ceea ce priveste compania sa, Jobs a spus: “Hewlett si Packard au construit o companie uriasa din toate punctele de vedere si s-au gandit ca au lasat-o pe maini bune. Dar compania lor este acum dezmembrata si distrusa. Sper ca am lasat in urma o mostenire mai solida si asa ceva nu se va intampla niciodata la Apple”, a marturisit Steve Jobs.

Beatles a fost trupa sa preferata.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90