930 x122 grota rece

pendiuc.1

Pendiuc, cu masina de corp diplomatic la aeroport

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a plecat in Armenia intr-o vizita oficiala care va dura pana pe 28 octombrie 2011. Edilul a ajuns in Armenia de abia pe 25 octombrie, desi a plecat de la Bucuresti in dupa-amiaza zilei de 24 octombrie, fiind nevoie de o escala la Kiev, capitala Ucrainei. In cadrul vizitei din Armenia Pendiuc se va intalni cu inalte oficialitati ale statului respectiv.

Tudor Pendiuc a fost primit la Bucuresti de ambasadorul Armeniei in Romaniei care i-a pus la dispozitie masina corpului diplomatic pentru a ajunge la aeroport. De asemenea, la fata locului a fost prezent si parlamentarul Varujan Pambuccian, seful Comunitatii Armenilor din Romania, cunoscut informatician (are acelasi profil de studii ca si primarul Pendiuc).

Din delegatia care a plecat spre Armenia fac parte si alte oficialitati romane.

Cu aceasta ocazie, primarul Pendiuc si ceilalti membri ai delegatiei romane se vor intalni cu mai multi oficiali armeni, inclusiv cu vicepremierul tarii care are si rol de ministru al Administratiei. Edilul Pitestiului doreste in acest fel sa lege legaturi de prietenie cu orase din Armenia, poate chiar o relatie de infratire.

Tudor Pendiuc a fost invitat sa participe marti, 25 octombrie, si la ceremoniile dedicate aniversarii implinirii varstei de 90 de ani de catre Regele Mihai I de Roamania, dar vizita in Armenia l-a facut sa nu poata fi prezent. Pendiuc a fost singurul oficial din Arges invitat la Ziua Regelului, mai ales ca este si presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3