930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: IMPACT PE CONTRASENS. ȘOFERUL VINOVAT FOLOSEA TELEFONUL MOBIL

Impact pe contrasens. „Din primele verificări făcute de polițiștii Biroului Rutier Costești s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Mioveni, care conducea un autoturism Dacia Super Nova dinspre Ungheni către Costești pe DN 65A, pentru că folosea telefonul mobil în timpul mersului, ar fi pătruns pe contrasens. 

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

A lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 26 de ani din Ungheni.

A rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a pasagerului dreapta față din Dacie, un minor de 17 ani.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Un accident rutier în care au fost implicate o Dacia Super Nova și un Land Rover s-a produs cu puțin timp în urmă pe raza satului Bujoreni din comuna Buzoești. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Trei persoane au fost rănite. Două dintre ele au fost preluate de un echipaj de ambulanță al Serviciului Județean de specialitate, iar o a treia, de un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Victimele vor fi transportate la spital. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3