930 x122 grota rece

magazin_de_vise_spiceshop

Tupeu…etnobotanic

Prin dispozitie a primarului Tudor Pendiuc, trei magazine de vise din Pitesti au fost inchise. In conditiile in care ierburile „minune” se vand si pe sub mana, prin SMS sau Internet, cu comanda si livrare direct la domiciliu, comerciantii in cauza nu renunta nici la punctele de desfacere pe care le-au avut. S-a ajuns astfel al un proces cu acestia, comerciantii dorind sa isi desfasoare activitatea si in fostele locatii ale magazinelor lor.

Astfel, viceprimarul Cornel Ionica a anuntat ca cei trei comercianti au contestat in instanta deciziile primarului si solicita redeschiderea magazinelor de etnobotanice.Este vorba de comercianti din zonele Exercitiu / Banat si Calea Bucuresti.

Primarul Tudor Pendiuc a emis recent niste dispozitii prin care trei magazine de comercializare a etnobotanicelor au fost inchise, dupa ce cateva luni de zile la rand mai multe institutii ale statului si-au dat concursul pentru a dovedi ca produsele vandute sunt periculoase pentru populatie.

Se intampla insa si la Pitesti ca in alte orase unde aceste magazine au fost redeschise prin hotarari judecatoresti. Devine astfel clar ca fara un cadru legislativ coerent si dur, astfel de situatii se vor repeta la infinit, asa cum s-a intamplat si in alte orase unde magazine similare au fost redeschise la scurt timp dupa inchidere.

In acest context se impune si abordarea problemei din alt unghi, respectiv cel al educarii corespunzatoare a tinerilor cu privire la efectele devastatoare pe care aceste substante le au asupra organismului uman. O campanie agresiva in acest sens ar fi mai mult decat utila, in paralel cu incercarile de inasprire a conditiilor legale.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90