930×122 CAPRA 5

accident_unguri

Soferul microbuzului implicat in tragedia din Ungaria si fiul sau, pitesteni

 

 

Tragedie în Ungaria. 14 români au murit, duminică noapte, pe autostrada Mako-Szeged, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR. Drama s-a produs într-o localitate aflată la mică distanţă de graniţa cu România. Românii se întorceau din Spania, de la muncă.

Soferul microbuzului si fiul sau- cei doi conduceau cu schimbul- sunt din Pitesti, din cate se pare, din cartierul Prundu. Cei doi efectuau transport in regim particular, ocazional.

Printre victime sunt si trei copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani. Doar două persoane au supravieţuit, însă starea lor de sănătate este gravă.

Potrivit primelor informaţii, de vină pentru producerea accidentului este şoferul TIR-ului, care a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, lovindu-se aproape frontal cu microbuzul, care circula regulamentar. Se pare că şoferul TIR-ului este tot român.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 23:30. Au fost identificate patru cadavre din microbuz, cetăţeni romani”, a declarat, la Realitatea TV, Dan Nicoale Constantin, gerant interimar la Szeged.

Două echipaje de la Poliţia Rutieră română au fost trimise la locul accidentului.

La această oră, traficul dinspre Szeged spre Mako este blocat în sensul de mers înspre România.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90