930X122 MAIA

primaria_pitesti_nou

Managementul in administratie, sub lupa

Primaria Municipiului Pitesti impreuna cu Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii si Universitatea „Constantin Brancoveanu” organizeaza in perioada 3 – 4 noiembrie 2011 conferinta nationala cu tema: ”Sisteme de management in administratia publica”, aflata la cea  de-a V-a  editie. La eveniment participa atat profesori de la mai multe universitati din tara, cat si reprezentanti ai administratiei locale si specialisti in evaluarea calitatii.

Intalnirea se constituie intr-un schimb de experienta intre reprezentantii managementului din administratia publica, fiind utila pentru toti participantii de la editiile anterioare cat si pentru cei interesati de actuala editie. La eveniment sunt asteptati sa participe si specialisti din alte domenii de activitate decat cel administrativ si al calitatii, pentru a-si spune punctul de vedere.

Tematica orientativa a conferintei doreste sa reflecte progresele, oportunitatile dar si problemele si provocarile din domeniul managementului (financiar, al calitatii, mediului, al resurselor umane, etc).

Lucrarile prezentate in cadrul conferintei vor fi publicate in revista „Calitatea – acces la succes”, editata de SRAC si cotata CNCSIS categoria B.

Conferinta incepe joi, 3 noiembrie, la ora 10.00 si se incheie vineri, 4 noiembrie, la ora 12.00. Se desfasoara la sediul Universitatii „Constantin Brancoveanu” din Pitesti.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3