930×122 CAPRA 5

amenzi

ARGEȘ: „ALTOIȚI” CU AMENZI PENTRU ÎNCĂLCAREA REGULILOR STĂRII DE ALERTĂ

Pe parcursul zilei de ieri, în Argeș au fost verificate 1.360 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină pe perioada stării de alertă.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Un bărbat în vârstă de 32 de ani dintr-o comună din nordul județului a fost amendat de polițiști cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu la momentul verificării, fiind găsit în alt județ, acolo unde a declarat că va rămâne în continuare în izolare.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Alte patru persoane au primit amenzi din partea forțelor de ordine, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru că au încălcat restricțiile referitoare la deplasarea persoanelor în afara localității/zonei metropolitane (amintim că ieri a fost ultima zi în care deplasarea s-a făcut cu declarație pe propria răspundere). (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3