Eurial 930 x 122

Catalin.Eremia1

Catalin Eremia a castigat un prestigios concurs de fotografie

Catalin Eremia, unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati fotografi profesionisti din Arges si din tara, a castigat un nou concurs de fotografie. Este vorba de un workshop organizat de f64, unul dintre cele mai importante site-uri de profil de pe piata. Fotografia castigatoare a fost facuta de Catalin Eremia in Maroc.

A fost un adevarat maraton, conform organizatorilor. In concurs au fost inscrise 733 de fotografii, un record absolut. Tema de concurs a fost portretul, ceea ce i-a picat ca o manusa lui Catalin Eremia.

Alte 5 fotografii au atras atentia juriului. Iata care sunt cele 6 potrete premiate (Catalin Eremia a luat marele premiu):

Fotografia.castigatoare1

Fotografia castigatoare

Vintage camera test – Miluta Flueras
No word – Catalin Eremia
Life`s a miracle – Silviu Racheriu
Vin ploile – Cristina Petrescu
Newborn 6 days – Bogdan Tilvaru
The dreamers – Andrei Gindac

f64 este si cel mai specializat shop de echipamente profesionale foto. Si inca un pont: cei care vor sa vada fotografia castigatoare in toata splendoarea ei pot sa mearga la Cafegiu.ro, langa noul Tribunal. Vor avea ce admira, dar si unde sa bea o facea buna!

Articolul.din.presa.italiana1Catalin Eremia mai puncteaza si la capitolul extern. Despre munca sa au inceput deja sa apara articole in strainatate, cum este cazul celui semnat de Alessandro Coppi in presa din Italia si in care sunt prezentate cateva din realizarile lui Eremia. Care merita, astfel, toate felicitarile noastre…

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90