New Profesional Consult 930 x 122

copii-fericiti

Femeile din PSD ofera cursuri de actorie pentru copii

Organizaţia de Femei a PSD Pitești organizează gratuit, în fiecare sâmbătă, ora 11.00, la sediul din B-dul Republicii, nr. 68, cursuri de inteligenţă emoţională și actorie pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani.

Acestea au ca scop modelarea caracterului copilului prin tehnici actoriceşti, iar obiectivele sunt: depistarea şi corectarea problemelor de dicţie, crearea mobilităţii fizice şi psihice pentru comunicare prin exerciţii atractive, dezvoltarea proceselor psihice (memorie, atenţie, gândire, imaginaţie) şi a spiritului de echipă, eliminarea sentimentelor negative (frica de comunicare, timiditatea, neîncrederea, nervozitatea), temperarea unui caracter rebel sau, după caz, dezinhibarea unui caracter introvertit.

„Prioritatea acțiunilor noastre o reprezintă familia. Ne-am propus să sprijinim şi astfel de activităţi pentru copiii piteşteni, întrucât dezvoltarea emoţională a copilului este percepută de la vârste mici și se reflectă acut în comportamentul adultului. Toţi copiii sunt aşteptaţi la sediul nostru, pentru că, aşa cum se ştie, copilăria nu face politică. Organizația de Femei a PSD Pitești luptă pentru ca toți copiii să beneficieze de șanse egale, iar pentru a crea șanse egale este nevoie de solidaritate social. Personalitatea adultului reflectă echilibrul emoțional dobândit în timpul copilăriei. Țelul nostru este de a sprijini dezvoltarea personalității copilului, astfel încât, odată ajuns la vârsta maturității să poată fi stăpânul propriilor decizii, nu executantul deciziilor luate de alții pentru ei”, a menţionat Gabriela Zoană, liderul OFSD Piteşti.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA