930×122 POSADA 5

gogu_prefect

Davidescu, nemultumit ca Borbely intarzie proiectul care salveaza Padurea Trivale

Prefectul Gheorghe Davidescu va pleca marti, la şedinţa Comitetului de Bazin Argeş Vedea, „cu Kalman Zoltan de mânuţă”, pentru a merge împreună la ministrul Mediului Laszlo Borbely.

Motivul: „vreau să văd care mai este motivul pentru care ministerul nu pune pe ordinea de zi a guvernului pentru adoptarea unei hotărâri prin care pădurea Trivale să devină arie protejată”, după cum a declarat prefectul. Davidescu este nemulţumit de tergiversarea de la Minister, în spatele căreia crede că se află „băieţii deştepţi” care „au fost împroprietăriţi ilegal”.

Prefectul va lua cu el un dosar în care apare inclusiv hotarârea CJ Argeş din 1994, prin care 1971 hectare din pădurea Trivale au fost declarate ca parte dintr-un pract protejat. „Sper să văd Pădurea Trivale declarată arie naturală de interes natural protejate”, a firmat prefectul care, deşi nemulţumit că prefectura a pierdut până acum în instanţă toate cele 3 procese (la alte şase neterminându-se nici măcar expertiza tehnică), „niciun copac nu a mai fost tăiat în pădure de când sunt prefect”.

555×222 grota rece
eurial 570×90