930×122 CAPRA 5

accident

CURSĂ ÎNCHEIATĂ PREMATUR

UPDATE: „Evenimentul rutier petrecut pe raza orașului Mioveni a fost protocolar că tamponare, întrucât nu a rezultat rănirea niciunei persoane. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, nu s-au asigurat la ieșirea în drum de pe o proprietate privată, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 49 de ani, din Hârtiești, pe DN 73D (Bld. Dacia), din direcția Pitești spre Mioveni. De asemenea, autobuzul care circula în spatele microbuzului, condus de un bărbat de 28 de ani, din Mioveni, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu microbuzul.

Citiți și: Tragedie: Soția unui pompier a murit în urma unui accident cumplit

În urma celor constatate, bărbatul de 61 de ani, care conducea autoturismul, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile. Totodată, bărbatul de 28 de ani, care conducea autobuzul, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 480 de lei și 3 puncte penalizare, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au procedat la eliberarea de autorizații de reparație auto pentru cele trei vehicule implicate, care au suferit avarii”, precizează IPJ Argeş.

În această dimineață, un eveniment rutier în care au fost implicate un autobuz de transport privat şi un microbuz a avut loc la intrarea în Colibaşi.

Citiți și: Exclusiv. Au apărut imaginile. Accident LIVE, BMW-ul Poliției, zob!

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nepăstrarea distanței a condus la producerea evenimentului rutier.

Ştire în curs de actualizare

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90