930 x122 grota rece

berevoianu_prefect2_ep

Berevoianu: Continui proiectele lui Davidescu

În prima zi la noul loc de muncă, prefectul Ciprian Berevoianu a ţinut o conferinţă de presă în care şi-a anunţat obiectivele. A anunţat că va continua o parte din proiectele începute de Gheorghe Davidescu. Printre ele se numără declararea Pădurii Parc Trivale arie protejată, anularea titlurilor de proprietate din Pădurea Trivale, anularea titlurilor de proprietate acordate ilegal în cadrul Ocoalelor Silvice Aninoasa, Cotmeana şi Piteşti, dar şi anularea permiselor obţinute fraudulos.

Berevoianu a ţinut să precizeze că va ocupa funcţia pe o perioadă provizorie, apreciind că şi fostul prefect a beneficiat de acelaşi statut, nefiind înalt funcţionar public, ci doar funcţionar public.
Noul prefect a punctat că va încerca să fie echidistant, pentru a „mulţumi cetăţenii, apoi Guvernul”: „Cum la ITM nu existau firme PDL, PNL sau PSD, aşa nici la Prefectură nu vor exista primari politici”.
Ciprian Berevoianu a precizat că marţi i s-a propus să ocupe această funcţie din partea ministerului de interne, el având şi o întâlnire cu secretarul de stat Mihai Capră şi ministrul Berca. Berevoianu şi-a depus ieri demisia din PDL. „Motivele înlocuirii nu am de unde să le ştiu. Domnul Davidescu a ocupat o funcţie temporar vacantă. A venit prin hotărâre de Guvern şi a plecat tot printr-o hotărâre de Guvern. Numirea mea a venit de la primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi de la ministrul de interne pe un post temporar vacant. Mi-am dat demisia din Partidul Democrat Liberal, iar în locul meu la conducerea ITM Argeş a rămas fostul adjunct Constantin Baţagoi”, a declarat noul prefect de Argeş.
În ceea ce priveşte situaţia Pădurii Trivale, Ciprian Berevoianu a spus că va face tot ce-i stă în putinţă ca adevărul să iasă la lumină.
„Vom continua ceea ce a început dl Davidescu. Veţi vedea că se va deschide cutia Pandorei în ceea ce priveşte Pădurea Trivale şi vom face publice numele implicate, unele dintre ele cunoscute, altele mai puţin”, a spus noul prefect.

Nu vede o problemă că este împrumutat de Dragomir
Berevoianu susţine că din punctul său de vedere nu are nicio problemă în privinţa vreunui risc de a intra într-un conflict de interese la un moment dat, având în vedere că a fost împrumutat cu peste un milion lei noi de către candidatul PDL la primăria Piteşti, Daniel Dragomir, de care îl leagă nu doar relaţii de prietenie, ci şi de afaceri. „Nu văd cum aş intra într-un conflict de interese la un moment dat. nu văd cum l-aş putea ajuta din funcţia de prefect pe Daniel Dragomir în calitatatea de candidat. Toate sesizările ajung la Biroul electoral. noi asigurăm partea tehnică a alegerilor. Eu am preferat să fiu cât se poate de transparent, de aceea am dorit să trec în declaraţia de avere şi numele său”, a completat Berevoianu, care nu a negat însă că va urmări cu atenţie hotărârile consiliului local Piteşti pentru a le contesta, dacă găseşte vreo problemă, în contencios administrativ. În altă ordine de idei, prefectul s-a dus marti la Lereşti pentru a evalua situaţia alunecărilor de teren, vizitand si cei 40 de elevi aflati in tabara la Cabana Voina.
Ciprian Berevoianu a fost felicitat şi de candidatul PDL la primăria municipiului Piteşti, Daniel Dragomir, iar din partea conducerii CJ Argeş, noul prefect a afirmat că s-a întâlnit cu vicepreşedintele Florin Tecău, urându-şi reciproc succes în activitate.
La conducerea ITM Argeş este în prezent Constantin Baţagoi, urmând ca forurile superioare de la Inspecţia Muncii de la Bucureşti să stabilească noul director.

Momentul de stripease îl urmăreşte
Noul prefect al judeţului, Ciprian Berevoianu, s-a făcut remarcat în judeţ pe vremea când ocupa o funcţie de conducere la Casa judeţeană de Pensii. Atunci, în cadrul unui chef desfăşurat în interiorul instituţiei, s-a urcat, alături de alţi colegi pe mese şi, luat de val, şi-a dat tricoul jos, simulând un număr de striptease. Momentul a fost rememorat şi în presa centrală.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90