NOR CURIER 930X122

furt

Furt cu autori necunoscuți în Pitești. Hoții au dat „atacul” în Prundu

Polițiștii piteșteni au fost sesizați în cursul zilei de 8 ianuarie a.c., cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente, autori necunoscuţi ar fi sustras catalizatorul unui autoturism care se afla parcat.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

 

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

 

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti desfăşoară cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor.

*Referitor la acest gen de fapte, recomandăm următoarele:*

-dotați autovehiculul cu sistem de alarmă, această măsură fiind eficientă în descrajarea unei largi categorii de fapte, cum ar fi distrugeri, furturi din autoturisme ori de componente ale autoturismelor (în cazul în care alarma este declanşată, este util să fiţi în măsură să observaţi ce se petrece în jurul autoturismului, pentru a intui o eventuală cauză pentru declanşarea alarmei);
-parcați în locuri iluminate și în raza unor sisteme de supraveghere video;
-nu lăsaţi autovehiculul neasigurat şi nu lăsaţi bunuri de valoare, la vedere, în habitaclul maşinii (telefoane, portofele, genţi de mână);
-dacă observați autorii unor asemenea fapte, sesizați poliția și ajutați la identificarea autorilor, notând sau reținând cât mai multe detalii care ar putea ajuta la stabilirea identităţii lor *(fizionomia, vestimentația, semnalmente particulare, număr și tip de autovehicul cu care se deplasează, etc.)*.

(Sursa VIDEO: Facebook – Un cartier Prundu mai curat și civilizat)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3