930×122 CAPRA 5

spanzurat.avi.Still001

Jocurile de noroc l-au adus in streang

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit spânzurat, în această după-amiază,  în pădurea Trivale. Descoperirea a fost făcută de pădurarul ocolului silvic Pitești, care l-a găsit pe bărbat atârnând de o creangă.

Miercuri la Serviciul 112 o persoană a anunțat că în Pădurea Trivale, s-a spânzurat un bărbat. Mai multe echipaje de poliție s-au îndreptat imediat către pădure și au constatat că cele sesizate se confirmă. La fața locului a ajuns și grupă operativă din cadrul Serviciului Omoruri, care a demarat cercetările. Bărbatul era spânzurat de creangă unui copac cu o funie și nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să își motiveze gestul. Medicii legiști au studiat cadavrul bărbatului și au concluzionat că aceasta prezintă elemente specifice sinuciderii prin spânzurare.

Se pare că bărbatul era un împătimit al jocurilor de noroc și că , în ultima perioadă, a pierdut sume importante de bani:

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în Pădurea Trivale  există cadavrul unui bărbat. Colegii mei s-au deplasat la fața locului și au confirmat sesizarea făcută la 112.Soția s-a l-a dat dispărut astăzi de dimineață. Femeia s-a îngrijorat deoarece, luni , după o ceartă , bărbatul a plecat de acasă și nu s-a mai întors.  Soția mai spune că soțul cheltuise sume mari de bani la jocurile de noroc, a pierdut și a făcut intrat în depresie, fapt care a dus la suicid,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș , comisarul șef Dănuț Dinu.

555×222  MAIA
eurial 570×90