930×122 CAPRA 5

PUG PITESTI

Pitești: S-a publicat Regulamentul Local de Urbanism

Pitești: S-a publicat Regulamentul Local de Urbanism.

Citiți și: Se fac cărţile pentru cel mai important Plan al Piteştiului

Primăria realizează actualizarea PUG-ului în consultare cu Ordinul Arhitecților filiala Argeș, Uniunea Arhitecților din România filiala Argeș-Vâlcea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și cu societatea civilă.

În acest sens, Primăria Pitești a publicat pe site-ul propriu Regulamentul Local de Urbanism (varianta 16.03.2021), cu regulile de construire pe raza municipiului și planșa de reglementări urbanistice, care evidențiază funcțiunile zonelor, ale clădirilor, ale spațiilor verzi și regulile de construire în raport cu amplasarea și poziționarea terenurilor în Pitești.

Municipalitatea așteaptă opiniile și sugestiile cetățenilor prin prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro, iar la subiectul mesajului trebuie menționat „Opinii și sugestii PUG”.

Regulamentul poate fi consultat accesând link-urile de mai jos:

Regulamentul Local de Urbanism – varianta 16-03-2021.pdf

Plansa reglementari – 16-03-2021.jpg

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90