930×122 POSADA 5

consilieri personali viceprimari pitesti

Viceprimarii Piteștiului vor avea consilieri personali!

Viceprimarii Piteștiului vor avea consilieri personali! 

Pentru prima oară în istoria Piteștiului, cei doi viceprimari ai municipiului vor avea consilieri personali! Până acum, doar primarul avea astfel de consilieri.

Gelu Tofan (PNL) și Mihai Mihăilescu (USR PLUS) au cerut în mod expres să le fie angajați consilieri personali, dar nu se știe exact cu ce se vor ocupa aceștia. Ce se știe este faptul că fiecare dintre cei doi noi consilieri vor încasa un salariu frumușel de la Primărie, respectiv un salariu de bază de 6.274 de lei brut (gradație 0, dacă au vechime sub trei ani în muncă).

Am luat legătura cu cei doi viceprimari pentru explicații cu privire la acest subiect.

Iată ce ne-au declarat:

Va fi un consilier juridic. Asta îmi doresc. Nu am nevoie de doi consilieri, cum prevede Codul Administrativ, nu facem exces. Dar de unul, sincer să fiu, am nevoie!”, ne-a spus, Gelu Tofan.

Conform Codului Administrativ, avem dreptul la câte doi consilieri personali. Am decis să avem, deocamdată, câte unul, având în vedere că bugetul este strâmtorat.”, a declarat Mihai Mihăilescu pentru ePitești.ro

Amintim că, salariul pe lună pentru funcția de viceprimar al Piteștiului este de  20 440 de lei. Vorbim de un salariu brut.

Venitul net este de 13 286 de lei la care se mai aplică un impozit pe salariu de 10%, suma primită în mâna va fi de 11 957 de lei. Alte detalii și subiectul pe larg, AICI.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90