Donaris 930 x 122

viteza excesiva

A confundat drumul prin comună cu Autostrada

A confundat drumul prin comună cu Autostrada.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

În cursul zilei de ieri, pe raza DN 73 Mihăiești, un șofer din Costești, în vârstă de 42 de ani, a fost prins de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea cu 125 km/h, cu 55 de km peste limita legală.

Acesta nu a fost singurul vitezoman oprit de agenții de poliție. Alți doi șoferi au fost depistați conducând cu peste 100 km/h. Este vorba despre doi bărbați, ambii din Câmpulung. Unul dintre ei a fost înregistrat de aparatul RADAR, pe DN 73 Schitu Golești, conducând cu o viteză de 121 km/h, iar celălalt a fost înregistrat conducând cu o viteză de 111 km/h pe raza Municipiului Câmpulung.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Cei trei șoferi au fost sancţionați cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisele de conducere le-au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

(Foto descriptiv)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90