Eurial 930 x 122

komoder

Video – Doriți să ajutați pe cineva drag dumneavoastră să scape de stres? Alegeți să-i cumpărați un fotoliu de masaj

Există în viața dumneavoastră o persoană  foarte dragă care se luptă, de ceva timp, să scape de stres și ați vrea să o ajutați, dar nu știți cum? Vă spunem noi: alegeți să-i dăruiți un fotoliu de masaj. Vă garantăm că respectiva persoană o să se simtă mai bine, încă de la prima utilizare a fotoliului de masaj.

Citiți și: Video – Cele mai eficiente programe și funcții ale unui scaun de masaj performant

DE CE ESTE FOARTE EFICIENT UN FOTOLIU DE MASAJ ÎMPOTRIVA STRESULUI

Persoanele stresate prezintă mai multe simptome, printre care se numără insomniile și durerile de cap și de gât. Fotoliile de masaj moderne combat atât insomniile, cât și durerile de cap și de gât. De regulă, fotoliile de masaj au forma literei S sau forma literei L. Forma fotoliilor de masaj este dată de o șină specială din interiorul lor. Fotoliile în forma literei L masează corpul de la cap până la șezut, eliminând perfect tensiunea din corp.

Citiți și: Video – Cum să integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder în casa ta?

Totodată, fotoliile de masaj sunt dotate cu funcții speciale cu ajutorul cărora identifică punctele sensibile și încordate din corpul uman. Apoi, lucrează pentru detensionarea punctelor în cauză. De asemenea, fotoliile și scaunele de masaj de ultimă generație le permit utilizatorilor să asculte melodiile preferate în timpul sesiunilor de masaj. Cum? Prin intermediul funcției Bluetooth din dotare. Astfel, un fotoliu de masaj prevăzut cu Bluetooth se poate conecta la telefonul mobil sau la tabletă, iar persoana care utilizează fotoliul de masaj se poate relaxa suplimentar bucurându-se de muzica favorită.

ALTE SOLUȚII PENTRU ELIMINAREA STRESULUI

Există și alte variante la care puteți apela, pe lângă achiziția unui fotoliu sau scaun de masaj, ca să ajutați persoana apropiată să scape de stresul din viața sa. O astfel de variantă ar fi să o sfătuiți să consume cât mai multe legume și fructe cu un conținut bogat în vitamina C, cum ar fi lămâile, grepfruturile, portocalele, căpșunele, coacăzele negre, pepenii, ardeii grași și kiwi. Vitamina C are efect antistres.

O altă variantă ca să o ajutați pe persoana la care țineți să scape de stres ar fi să petreceți cât mai mult timp împreună cu ea și să discutați despre problemele sale. Ați putea, de exemplu, să mergeți la ea acasă, din când în când, și să-i gătiți felurile de mâncare preferate. O altă sugestie ar fi să invitați persoana în cauză la plimbare. O plimbare ajută nu doar la relaxare, ci și la menținerea unei condiții fizice bune.

 

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3