930 x122 grota rece

accident

Accident în Trivale. Un tânăr a sărit la şoferiţa care a provocat accidentul

UPDATE 13 MAI, ORA 9.00: Accident în Trivale. Un tânăr a sărit să bată şoferiţa care a provocat accidentul.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

VIDEO – Precizări IPJ Argeş, purtător de cuvânt Mădălina Epure

 

 

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

În jurul orei 20:30, polițiștii piteșteni au intervenit la un eveniment rutier ușor cu pieton, petrecut pe Bld. Libertății din Pitești. În timp ce agenţii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești asigurau primele măsuri la locul faptei, iar victima primea îngrijiri de la un echipaj medical, la fața locului s-a prezentat și un tânăr, care s-a manifestat agresiv față de conducătoarea autoturismului, anunţă IPJ Argeş.

Ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus solicitărilor din partea polițiștilor de a înceta, tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde, în urma verificărilor, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991.

 

Cum s-a produs accidentul

„Din verificările preliminare cu privire la accidentul de circulație, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Libertății din Pitești, în direcţia spre centru, a accidentat o femeie de 64 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că este rănită ușor (contuzie cervicală). Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – 12 mai, ora 20.15

Video – Acum: Accident în Trivale. Pieton lovit de mașină. În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut în cartierul piteștean Trivale.

Din primele informații, un autoturism a lovit un pieton care s-ar fi aflat în traversarea străzii.

Polițiștii și echipajele de prim ajutor sunt prezente la fața locului.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3