930 x122 grota rece

pendiuc_USL

Pendiuc a inceput oficial al saselea mandat de primar

Cu aproape 70% din voturi, Tudor Pendiuc a fost reales pe 10 iunie 2012 primar al Piteştiului. De abia miercuri, 27 iunie 2012, însă, a luat sfârşit cel de-al cincilea mandat al său şi a început, totodată, al şaselea mandat la rând, odată cu depunerea jurământului.

 

În ceea ce priveşte vechiul mandat, Pendiuc a spus că obiectivele pe care şi le-a propus au fost realizate în proprţie de 90%, iar cele care nu au fost realizate au fost frânate de „birocraţie excesivă şi proceduri total distructive pentru cei care vor să construiască”.

El a dat ca exemplu proiectul pasajului de la Podul Viilor pentru care se fac demersuri de 3 ani, dar de abia în iulie 2012 vor avea loc procedurile de licitaţie!

„A fost cel mai greu şi mai complex mandat. Criza a generat dificultăţi deosebite, ca să nu mai spun că a fost şi un mandat cu extrem de mult stres.

Procentul pe care l-am obţinut în alegeri nu m-a rupt de realitate, ci mă responsabilizează mult, căci vreau să le demonstrez şi celor care nu m-au votat că s-au înşelat.

Priorităţile mele principale sunt următoarele pentru noul mandat: finalizarea în acest an a construcţiei centralelor termice de cartier, reorganizarea serviciilor administraţiei publice locale, atragerea cât mai multor investitori pentru crearea de locuri de muncă şi, nu în ultimul rând, crearea zonei metropolitane”, a spus Pendiuc.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3