930 x122 grota rece

arge-trei-persoane-ranite-dupa-ce-o-ambulan-a-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-51058

Ambulanta implicata intr-un accident cu 3 victime

Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a ciocnit cu o ambulanță care se deplasa de urgență. Totul s-a petrecut miercuri seară, în comuna Bascov.

În ambulanta se aflau șoferul și un asistent medical, iar în mașină doar șoferul. Toți cei trei implicați în accident au fost răniți, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

„Accidentul rutier a avut loc în comuna Bascov, pe DN 7 C, la 500 de metri de sensul giratoriu spre Curtea de Argeș, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, descarcerare și SMURD, precum și o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. În accident  au fost implicate o ambulanță și un autoturism. În salvare nu era niciun pacient”, a declarat  lt. Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, în urma accidentului DN 7C Transfăgărăşan a fost blocat aproximativ o oră în dreptul localităţii Bascov. Primele cercetari arată că şoferul autoturismului a efectuat o depăşire imprudentă si s-a ciocnit frontal cu ambulanţa care circula regulamentar şi se deplasa la o urgenţă.

 


New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90