930 x122 grota rece

Video – Limbaj de mahala în CL Pitești. Tofan: ”Fu**-l în gură, mâine să-l chemi la mine!”

Video – Limbaj de mahala în CL Pitești. Gelu Tofan: ”Fu**-l în gură, mâine să-l chemi la mine!”

Joi (15 iulie 2021), ședința Consiliului Local Pitești a început cu o întârziere de o jumătate de oră din cauza unor probleme tehnice. Această întârziere le-a acordat consilierilor locali timp pentru a purta discuții neoficiale.

În prim plan îi avem pe viceprimarul din partea PNL – Gelu Tofan și edilul Piteștiului – Cristian Gentea. În spatele microfoanelor, deschise totuși, Gelu Tofan, care mai are experiențe de acest gen, exemplu și detalii – AICI: Video – Blat între Gentea, PNL și USR în Consiliul Local Pitești pentru contractele cu presa!, îi povestește edilului cu slugărnicie și cu un limbaj deloc demn de funcția pe care o deține, isprava făcută de colegul său din PNL, consilierul local Sorin Apostoliceanu.

Acesta din urmă i-a luat la mișto pe membrii unui grup intern de WhatsApp al consilierilor locali USR și PNL Pitești, schimbând numele grupului în – ATENȚIE!  ”Prietenii PSD”.

SURSA FOTO: institutiilestatului.ro

SURSA FOTO: institutiilestatului.ro

Cu riscul de ”a-l enerva”, Tofan i-a povestit totuși confidentului său, Cristian Gentea, cu lux de amănunte motivul supărării lui.

SLUGĂRNCIE ȘI LIMBAJ DE MAHALA, à la Gelu Tofan, viceprimarul orașului Pitești și pentru scurt timp, președintele organizației PNL Pitești

Iată dialogul HALUCINANT dintre Tofan și Gentea:

Tofan: Deci, nu vă mai arăt (n.r. – dar totuși îi arată), că vă enervați. I-am arătat lui Miuțescu…

Gentea: Ce-a zis? (n.r. Sorin Apostoliceanu)

Tofan: A schimbat titlul grupului nostru și a scris ”Prietenii PSD”

Gentea: El?

Tofan: Da!

Gentea, vizibil ”îngrijorat” de soarta lui Apostoliceanu după isprava făcută:

”Și ce-i face lui Apostoliceanu acum?” (referindu-se la Miuțescu, deocamdată, președintele PNL Argeș)

Tofan: ”Fu**-l în gură, mâine să-l chemi la mine! Să-l  chemi la mine!” – făcând referire tot la Miuțescu care ar fi spus asta!

Tofan: Nu-i mai spuneți, că știe!

VIDEO ⬇️

 

Ca de fiecare dată, ședința Consiliului Local Pitești a fost înregistrată și transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei. Din cauze necunoscute până în acest moment, înregistrarea cu pricina a fost ștearsă ulterior din online.

Sursă video: Facebook Traian Paparate

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • jdhdhd spune:

    deci in arges nu exista pnl, e doar psd vopsit in galben, fabulos acest gelu tofan membru psd

  • Padurar spune:

    Domnule Apostoliceanu, ești urat acum și de PSD și de PNL, buna performanta ai mai reușit!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90