Kaia 930 x 120

komoder

Video – Cele mai eficiente programe și funcții ale unui scaun de masaj performant

Te confrunți cu probleme de sănătate, cu dureri la nivelul spatelui, cauzate de postura incorectă adoptată la birou sau cu stres sporit acumulat în timpul zilelor obositoare de muncă? Cauți soluții rapide și eficiente prin care poți elimina stresul în confortul propriului cămin?

Citiți și: Video – Tehnici eficiente de masaj limfatic pentru detoxifierea organismului

Atunci cu siguranță ai nevoie de un fotoliu de masaj performant, prevăzut cu funcții și programe de ultimă generație. Iată care sunt avantajele de care poți beneficia atunci când folosești un fotoliu de masaj complet, din gama produselor profesionale.

SISTEM REVOLUȚIONAR DE MASAJ PRIN PRESIUNE DE AER

Cele mai performante fotolii de masaj sunt echipate cu elemente silențioase, care asigură masajul complet al spatelui. Având la dispoziție sisteme de masaj de tip L, 4 D și pompe de aer care funcționează concomitent și fără întrerupere, pernele de aer cu care aceste scaune de masaj sunt echipate permit efectuarea unui masaj revigorant complet.

Citiți și: Cum alegi cei mai practici ochelari de masaj?

TEHNOLOGIE 3D PENTRU REALIZAREA UNUI MASAJ ÎN PROFUNZIME

Un avantaj important al fotoliilor de masaj de ultimă generație este reprezentat de capacitatea acestora de a oferi experiențe de masaj personalizate pentru utilizatori. Tehnologia 3D este cea care permite ajustarea rolelor utilizate pentru masaj, astfel încât voi să puteți alege intensitatea masajului efectuat în funcție de propriile nevoi și preferințe.

Acum aveți la dispoziție și programe 3D automate, pe care le puteți selecta datorită funcției de extindere automată pusă la dispoziție de cele mai noi fotolii de masaj Komoder.

SCANAREA PRECISĂ A PUNCTELOR DE ACUPULTURĂ

Un masaj precis presupune scanarea pulsului și a principalelor puncte de acupunctură de la nivelul corpului, iar fotoliile de masaj de ultimă generație oferă acest avantaj important pentru utilizatori. Scanarea precisă este posibilă datorită sistemului de detectare bionic cu care cele mai bune fotolii de masaj sunt echipate.

MASAJ PRIN ÎNCĂLZIRE CU SISTEM INFRAROȘU

Fotoliile de masaj performante sunt prevăzute cu sisteme de încălzire cu infraroșu, care accentuează eficiența masajului efectuat. Acestea contribuie la stimularea circulației sângelui în corp și efectuează un masaj eficient al vertebrelor lombare, cervicale și toracice. Astfel, acestea vă vor ajuta să scăpați de stres și de oboseala acumulată, la finalul fiecărei zile obositoare de muncă.

În plus, fotoliile de ultimă generație prevăzute cu extensii automate permit efectuarea unui masaj eficient chiar și în zone mai greu accesibile precum partea superioară a umerilor și a cefei.

MASAJ DE TIPUL GRAVITAȚIEI ZERO

Pentru ca un masaj să fie eficient, poziția persoanei care utilizează fotoliul de masaj trebuie să fie corectă și confortabilă. Postura ideală pentru realizarea unui masaj complet, performant este cea de tipul gravitație zero.

Persoanele care folosesc scaune de masaj profesionale la domiciliu pot beneficia de avantajele oferite de această poziție. Acum și voi vă puteți relaxa complet, în cea mai naturală și mai confortabilă poziție de masaj, beneficiind astfel de numeroase avantaje pentru sănătate precum:

– Îmbunătățirea calității somnului;

– Reducerea presiunii arteriale;

– O mai bună circulație a sângelui în organism;

– Oxigenarea corespunzătoare a creierului.

MASAJUL DE FRĂMÂNTARE A GAMBELOR

V-ați gândit vreodată că este posibil să beneficiați de un masaj relaxant efectuat la nivelul gambelor voastre? Masajul de frământare, efectuat în aceasta zonă a corpului, reprezintă una dintre cele mai noi funcții smart de care utilizatorii pot beneficia atunci când aleg un fotoliu performant pentru casa lor.

Masajul gambelor este realizat cu ajutorul unor role încorporate și contribuie la eliminarea stării de oboseală și stres acumulate în timpul unei zile de muncă. Aceste role imită sistemul masajului efectuat de mâinile unui terapeut cu experiență, nu obosesc niciodată, lucrând delicat și atât cât este nevoie pentru eliminarea tensiunii. Astfel, cei mai solicitați mușchi ai organismului vostru își vor recăpăta flexibilitatea.

Acum că ați descoperit cele mai noi și mai importante funcții ale fotoliilor de masaj de ultimă generație, puteți alege produsul ideal pentru utilizarea la domiciliu. Mizați pe cel mai bun raport preț-calitate, bucurați-vă de eficiența sistemelor inovatoare cu care sunt echipate aceste fotolii și, astfel, alungați stresul și oboseala din viața voastră ușor, practic și rapid.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3